Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Michiel Smit houd van Wouter Bos

  • Teun

    PvdA-er Wouter Bos: the islam is here to stay(21-12-05)

    Nieuw Rechts wil Wouter Bos oprecht complimenteren met zijn hervonden moed om eindelijk kleur te bekennen. Waar velen hem tijdenlang, terecht, verweten om geen stelling te nemen komt hij nu eindelijk uit de kast als islamofiel, of tenminste iemand die ervoor wil doorgaan. In zijn boek “dit land kan zoveel beter” geeft hij duidelijk aan wat de visie van de PVDA is op een en ander. Wij citeren; “de islam is here to stay!” Uiteraard in het Engels, omdat velen van het stemvee die onze tacticus hiermee wil bereiken zich onze taal niet machtig hebben weten te maken. Maar dat zal Wouter de boskabouter (zoals velen hem plegen te noemen, wellicht door zijn onzichtbaarheid de laatste jaren) uiteraard een zorg zijn. De bereidheid van nieuwkomers om zich aan te passen aan onze cultuur zal de PVDA worst wezen.

    Wouter Bos solliciteert dus duidelijk naar de functie van grootvizier in dit “betere land” met een islam die hier is om te blijven. Daar de islam een dominante cultuur is die als ze eenmaal groot genoeg is getuige de historie haar stempel op landen zal gaan drukken zou hij het nog weleens echt tot grootvizier kunnen schoppen. Immers ook het Ottomaanse rijk was altijd heel genereus aan hielenlikkende mensen van onderworpen volkeren. Grieken zonder moraal haalden vaak hoge functies binnen in haar ambtenarenapparaat. Betreffende de motieven van Wahhabid Bos zijn partij is er dus niets nieuws onder de zon. Of onder de halve maan, zo u wilt. Wij maken ons dan ook ernstige zorgen over de kleur van Wouter Boslim zijn armen. De afkorting PVDA lijkt inmiddels te staan voor partij van de afstand, of afzondering, van het Nederlandse volk wel te verstaan.

  • j.w.

    Tjesus Teun,

    Je kunt nog kopiëren ook. Koppie koppie hoor. Maar wat zoek jij op de site van iemand met de hersens van een doperwt?

    Teun schreef:

    Een beweging die elke Iman fries wil leren ipv ze het land uit te schoppen neem ik niet serieus. Die Michiel Smit heeft echt de hersens van een doperwt. Door dit soort malloten komt een rechtse beweging in Nederland nooit echt van de grond. Terwijl dat hard nodig is.

  • Teun

    alleen maar lache j.w. alleen maar deze yup zou in het circus moeten. wouter bos is zijn voorbeeld met dit soort gasten weet je niet of ze rechts of links zijn maar dat weet jij ook niet van je eigen he? maar ja hij wil al kappen met zijn bewegingkje gewoon een looser die het moet hebben van trouwe hersenloze volgers. je weet wel het type jr. die wanhopig zoeken naar iemand die hun aardig vind omdat ze hun hele leven gepest zijn. wordt niks met dit slappe zootje kan ik je nu vertellen.

  • Trudie

    Michiel Smit is een freak die ze op de eerste de beste trein de grens over moeten zetten :(…..probeert pim na te doen maar heeft de uitstraling van een koelkast en dan heb je toch een probleempje….vooral als je niets te melden hebt……daarbij is hij ook nog zo leleijk als de nacht dus geen vrouw zal op hem stemmen.

  • j.w.

    Tjesus Teun,

    heb je gezopen? Ik weet allang dat ik links ben, dat heb ik van jou geleerd. Dus waarom stel je nu opeens dat ik niet weet of ik Rechts of Links ben?????

  • lian

    teun waarom ga je niet meteen emigreren, Amerika heeft een mooie beweging de KKK die je meteen met onderdak zal verschaffen en je met liefde opnemen in hun nest. Oh ja dat kan niet want ze pretenderen dat ze Christen zijn.

  • SNIPS

    “De afkorting PVDA lijkt inmiddels te staan voor partij van de afstand, of afzondering, van het Nederlandse volk wel te verstaan.”

    Daarom is het natuurlijk ook de grootste partij op dit moment :D

  • Teun

    Singapore verkeert letterlijk in staat van opwinding. De immer actieve plaatselijke dienders hebben rond de commerciële slagader de Orchest Road de jacht geopend op hoeren uit China, Thailand en de voormalige Sovjet Unie. Tijdens de grote kerstdrukte rond de wereldberoemde plaatselijke warenhuizen werden een enkele keer wel eens heren aangesproken en vriendelijk voor wat horizontale oefeningen uitgenodigd. Uiteraard tegen betaling. Dat spreekt vanzelf.

    Het antwoord van de overheid was keihard. Al dagenlang trekt een groep jonge agenten met hippe headsetjes op en een blauw uniform aan door downtown Singapore. De heertjes treden met de wet in de hand hard op. Het is de wereld van Geert Wilders in de praktijk. Kauwgum kauwen is er streng verboden. Boete: 1000 dollar. Papiertjes op straat gooien betekent een bezoek aan de Local Court en een forse straf. Duiven voeren kost 1000 dollar. Spugen evenveel. Op bezit en handel van drugs staat de doodstraf. Zo gaat het maar door. In Singapore durf je alleen maar adem te halen. De wereld van Big Brother die overal watching is.

    In Singapore is alles geregeld. Letterlijk alles. De bevolkingssamenstelling is redelijk divers en explosief. De helft is Boedistisch en de andere helft bestaat uit Christenen en Moslims. Een explosief mengsel zeker met de moslimextremisten in Indonesië zo ongeveer om de hoek. Daarom werkt de overheid hier volgens de methode Geert Wilders. De moslims is te verstaan gegeven buiten de politiek te blijven en de geheime diensten loeren dag en nacht op extreem gedrag. De gevangenissen puilen uit.

  • Teun

    Australiër opgehangen in Singapore

    SINGAPORE - In Singapore hebben de autoriteiten vrijdagochtend de Australiër Nguyen Tuong Van geëxecuteerd. De 25-jarige gedetineerde had de doodstraf gekregen wegens drugssmokkel. Het vonnis werd kort na zes uur 's ochtends (lokale tijd) voltrokken in de Changi gevangenis, maakte een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken bekend.

    Nguyen werd drie jaar geleden gepakt op het vliegveld van de stadstaat met bijna 400 gram heroïne. Hij was op weg uit Cambodja naar Australië. Rechters in Singapore zijn verplicht de doodstraf op te leggen als bewezen is dat een persoon zich schuldig heeft gemaakt aan de smokkel van meer dan 15 gram aan verdovende middelen.

  • lian

    nou ga meteen emigreren ! Zijn we jou kwijt en kan jij heerlijk gecontroleerd leven