Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

hoeren

  • Teun

    Uit angst lastig te worden gevallen door allochtone jongeren, gaan veel vrouwen in grote delen van Brussel de straat niet meer op. Het gaat zelfs zo ver dat als autochtone vrouwen naar buiten gaan, sommigen een hoofddoekje dragen zodat zij met rust worden gelaten. Dat zegt de Brusselse staatssecretaris voor Gelijke Kansen, Brigitte Grouwels (Christen-Democratisch & Vlaams), vrijdag in het Belgische dagblad Het Laatste Nieuws.

    Volgens Grouwels worden autochtone vrouwen die modieus zijn gekleed vaak nageroepen en uitgescholden voor @!#$. Vooral jongeren van Marokkaanse afkomst maken zich hier schuldig aan. ‘Sommige autochtone vrouwen zetten nu iets op hun hoofd als ze buiten komen, omdat ze dan niet meer worden lastiggevallen. Moslimmeisjes doen dat ook,’ zegt de staatssecretaris.

    Grouwels baseert haar uitspraken op gesprekken met verschillende vrouwenorganisaties in de stad, die melding maakten van de overlast. Volgens de woordvoerder van Grouwels zijn deze ontwikkelingen wijdverbreid: ‘Elke vrouw in Brussel weet, al dan niet uit eigen ervaring, hoe groot het probleem is.’

    Actieplan Grouwels wil een einde maken aan deze situatie, die zich vooral voordoet in gebieden en wijken waar veel allochtonen wonen, zoals Brussel-Stad tegenover het Zuidstation, Molenbeek, Schaarbeek, Sint-Joost en Anderlecht. ‘We streven naar een actieplan dat vrouwenorganisaties ondersteunt.’

    Zaterdag organiseert Grouwels in samenwerking met de Nederlandstalige Vrouwenraad en de Conseil des Femmes Francophones een discussiebijeenkomst met de naam ‘Vrouwen Bouwen aan Brussel’. Alle Brusselse vrouwen worden uitgenodigd om na te denken en te spreken over een aantal thema's die belangrijk zijn voor vrouwen, waaronder ook veiligheid in de openbare ruimte.

    De 52-jarige Brigitte Grouwels houdt zich als staatssecretaris bezig met Ambtenarenzaken, Gelijke Kansenbeleid en de Haven van Brussel. Zij maakt zich sterk voor de rechten van vrouwen.

  • Teun

    Hoe los je dit op ?

  • lian

    scholing want dat hebben deze jongeren niet gehad en daarnaast hard optreden van justitie. Teun schreef:

    >

    > Hoe los je dit op ?

  • Teun

    Oke Lian nu effe de werkelijkheid. Thuis bij hun ouders horen ze dat hollandse vrouwen hoe.ren zijn, dat horen ze van hun vriendjes en waarschijnlijk ook als ze op vakantie zijn in Marokko. Justitie kan hier ook niets aan doen want het is woord tegen woord en als ze het wel kunnen zal er ongetwijfeld een lullig strafje tegenover staan. Het enige juiste antwoord is dus dat je er helemaal niets aan kan doen omdat dit een culturele kwestie is die er diep ingebakken zit, onderdeel van de islamisering van Nederland. Dus je zal er mee moeten leven.

  • j.w.

    Inderdaad Teun, hollandse vrouwen zijn in hun ogen allemaal Christenhoeren

  • lian

    dat is grote larie, dat zijn er weer enkele, en welken zo denken hebben geen of weinig educatie gehad en worden door de omgeveing niet bijgestuurd. Jullie redenatie is zo krom als een hoepeltje. Dan kan je ook net zo goed zeggen dat alle arme Nedelanders zonder educatie racisten zijn……

  • Teun

    Mohammed B. - afgeronde Havo opleiding

    Samir A. - bezig met een universitaire studie

    World Trade Center - moslims die in de VS studeerden

    Het zijn de juist de hoger opgeleiden die het meest extreem zijn het is volslagen gelu.l om het op scholing te gooien dat is de typische denkwijze van een linkse muts zoals jij Lian.

  • lian

    iedere gek kan in de VS studeren, en die personen die jij noemt zijn weer uitzonderingen. Hij is niet voor niets niet verder gegaan na de HAVO.

  • Teun

    Natuurlijk Lian het zijn allemaal uitzonderingen. Noem jij me er maar een 1 die geen scholing heeft gehad.

  • Marina

    Lian?