Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Palestijnen zijn facisten

  • JR-Ewing

    Het lijkt me dat onderstaande foto boekdelen spreekt. Het gaat hier om Palestijnse politie.

  • j.w.

    Dat was mij bekend ja dat de grootste Fascisten Racisten zich onder oa de Palestijnen bevinden. Iran, Irak, zeg maar het hele midden oosten is Racistisch en Fascistisch.

  • lian

    nou de israeliers kunnen er ook aardig wat van hoor !

  • j.w.

    Israël verdedigt zich tegen het kwaad der arabische landen.

  • lian

    die situatie daar is zoveel complexer en speelt al over zoveel eeuwen heen dat ze er daar nooit uitkomen. Het geweld daar komt van twee kanten, hiermee wil ik niet goed praten dat er die verschrikkelijke zelfmoord aanslagen zijn. Als jij vind dat de Palestijnen fascisten zijn dan zijn de Isrealieten dat net zo zeer. Van allebeide kanten zijn het godsdienst fanaten.

  • j.w.

    Die Palestijnen moeten lekker oprotten. Lekker terug naar Jordanië daar waar ze vandaan zijn gekomen.

  • Teun

    Maar natuurlijk Lian moslims zijn per definitie fascisten. Zelfs volgens jouw oppervlakkig definitie van fascisme zijn ze dat. Zelfmoord aanslagen heeft niets met fascisme te maken dat heeft te maken met een gebrek aan hersens. Als je jezelf opblaast om 70 maagden te kunnen neu.ken dan weet je meteen met welk nivo je te maken hebt bij deze soort.

  • lian

    niveau Teun

  • lian

    Fascisme (Italiaans: fascismo) was een autoritaire politieke beweging die aan de macht was in het Italië van 1922–1943, onder leiderschap van Benito Mussolini. Het heeft in bredere zin ook de betekenis gekregen van elk regeringssysteem dat op dat van Mussolini lijkt, m.a.w., dat de natie boven het individu stelt, en dat geweld, moderne propagandatechnieken en censuur gebruikt om politieke tegenstand de kop in te drukken. Vaak worden in een dergelijk systeem de economie en de maatschappij verregaand gereglementeerd en nationalisme en racisme (etnisch nationalisme) omhelsd.

    De naam komt van fascio, dat ‘bundel’ kan betekenen, zoals een politieke groep, maar ook van de fasces, het Romeinse symbool van autoriteit (een bundel staven met een bijlkop).

    Populair in sommige Europese landen is het opkomende neofascisme. Neofascistische partijen presenteren zich echter liever niet als (neo)fascistisch. In de huidige politiek in de meeste landen gelden “fascisme” of “fascist” als beledigingen.