Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

kinderen als zelfmoordterrorist

  • j.w.

    Uit onderstaand stukje blijkt opnieuw het gevaar van de radicale moslim. Vrijwel de meerderheid dus.

    Bron: www.vlaamsbelang.org

    De Iraanse televisie zendt sinds kort een tekenfilmpje uit dat Palestijnse kinderen ertoe moet aanzetten zelfmoordterroristen te worden. Het begin van de propagandafilm toont hoe de ouders van het jongetje Abd door Israëlische soldaten worden vermoord. Abd wil zich wreken en meldt zich aan bij een verzetsgroep. Daar krijgt hij een bomgordel, waarmee hij zich op een vrachtwagen uit een militair konvooi stort. Vlak voor die fatale missie spreekt één van de terroristenleiders de kindsoldaten nog moed in: “Ga, kinderen. Ga, en toon de vijand hoe dapper en heldhaftig jullie zijn.” Die boodschap is duidelijk gericht tot de jeugdige kijkertjes voor wie de tekenfilm bestemd is.

    De Iraniërs zijn niet de eersten die kinderen indoctrineren om hen als zelfmoordterroristen te kunnen inzetten. In de Palestijnse gebieden gebeurt dat al jaren, al sinds de Oslo-akkoorden. Toen kregen de Palestijnen een beperkte autonomie, zodat zij ook eigen scholen konden oprichten. Die werden systematisch gebruikt om kinderen voor te bereiden op een ‘martelaarsdood’ als zelfmoordterrorist. Dat gebeurt al in de lagere scholen. Zelfs in de oefenboekjes voor beginnende lezertjes wordt dat soort ‘martelaarschap’ voor kinderen verheerlijkt.

    Bij ons dragen sommige scholen nog de namen van katholieke heiligen. In de Palestijnse gebieden zijn vele scholen genoemd naar kinderen of tieners die geslaagde zelfmoordacties hebben ondernomen. Meestal worden daarbij burgerdoelen geviseerd, zoals scholen, marktpleinen of autobussen. Dat is nog schrijnender als men weet dat het Palestijnse onderwijs bijna volledig wordt gefinancierd met geld uit de Europese Unie. Ook in Irak gebruiken de islamitische terroristen sinds enige tijd kinderen voor zelfmoordaanslagen. Iran is trouwens niet aan zijn proefstuk toe met het inzetten van kinderen voor zelfmoordacties: tijdens de oorlog tegen Irak liet Khomeiny duizenden Iraanse kinderen naar het front sturen om de Iraakse mijnenvelden plat te lopen. Ze kregen een plastic sleuteltje mee waarmee ze zogezegd de poorten naar het paradijs zouden kunnen openen…

  • kees

    sommige debielen laten zich zo hersenspoelen dat ze ook daad werkelijk gaan geloven dat ze in het paradijs komen na zo'n verschrikkelijke daad, zelfs kinderen.hoe gestoord ben je dat je jezelf dit soort onzin wijs laat maken?

  • lian

    als je maar arm en wanhopig genoeg ben dus ! Want die persoon die ze met een bom op pas stuurt gaat er zelf niet met een bommetje achteraan.

  • kees

    precies.

  • j.w.

    Arm en wanhopig?

    Laat me niet lache, je stuurt je eigen vlees en bloed toch niet op pad om een zelfmoordaanslag te plegen?

  • Fred Perry

    Lian is dom. Oliedom.

  • kees

    als je logisch nadenkt, heeft lian wel gelijk.een mens wordt niet zo geboren, maar zo gemaakt, gehersenspoeld als het ware.alleen de leiders blijven leven, die hebben het lef niet eens om zichzelf op te blazen, louter en alleen omdat ze weten dat het onzin is wat ze lopen te verkondigen.neem saddam hoesein, een machtig leider, die zijn onderdanen tot de meest afschuwelijke daden aanzette, totdat die zelf uit zijn hol getrokken werd. toen werd duidelijk wat een miezerig mannetje het eigenlijk was, vol angst, hij had niet eens het lef om een kogel door zijn eigen kop te schieten.

  • azziz

    wieemoet je dan stuuren er moet toch iemand doen? ik zou trots ziijn op mijne kind.

  • malcolm

    Zou jou kind ook trots zijn op jou ? Hersenloze !

    www.warchild.nl

    Lees dit maar eens,hoeveel kinderen psychisch kapot gaan aan een oorlog door die smerige volwassenen !!

  • kees

    ben het volkomen met je eens, malcolm.een kind is onschuldig, ter alle tijden, ouders zijn voor jonge kinderen verantwoordelijk, en inderdaad dit noem ik ook hersenloos.