Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Theo van Gogh

  • frank van bronkhorst

    Zum Kotzen de reactie van onze autoriteiten

    De zalvende stemmen van Donner, Weisglas, Balkenende en Cohen.

    Men maakt zich drukker over de eventuele gevolgen van deze aanslag dan over de aanslag zelf. Het leugenachtige en verhullende gedrag van zowel de officier van Justitie, de Wit als hoofdcommisaris Welten is werkelijk stuitend.

    Men durft nog steeds niet de inhoud vanhet briefje op de borst van Theo van Gogh bekend te maken.

    Reken maar dat we dat ook niet te horen krijgen.

    Ook moest er uren gewacht worden voordat de heren Cohen, de Wit en Welten het eens waren hoe de dader omschreven moest worden. Terwijl een ooggetuige al verklaard had dat het om iemand met een islamitisch uiterlijk ging (netjes gezegd nog..)bleven de politie en justitie zich maar in nevelen hullen. En ja hoor nu is de definitie gevonden: het is een Amsterdammer met een dubbel paspoort, Nederlands en Marokkaans. Zo moet de indruk gewekt worden dat het eigenlijk niet helemaal een Marokkaan is.

    Theo van Gogh keerde zich vooral tegen de gevestigde orde, maar die zelfde gevestigde orde gebruikt nu al de dood van van Gogh om zich weer eens stevig te profileren.

    En Job Cohen? Ach, “la-we nou maar eerst eens gaan koffiedrinken met onze Marokkaanse vrienden” zal hij wel weer zeggen en vervolgens ligt hij weer op z'n knietjes in de moskee straks.

  • Ingvi

    Het is jammer, dat degene die in dit soort situatie's altijd het beste kon zeggen wat er gezegd moest worden, er nu niet meer is.

    Respect.

  • Elisabeth

    Amen… Theo en Pim zitten nu op een wolk te kijken naar het fijne tolerante (kots) Nederland…

  • Ingvi

    De daders tolereerden inderdaad de wijsheid van Theo en Pim niet.